Tietosuoja

Tervetuloa Jeskaset LKV Oy:n ylläpitämälle ja kehittämälle myymetsää.fi-sivustolle! Kehitämme sivustoa palvelemaan asiakkaitamme ja sivustomme vierailijoita mahdollisimman hyvin yksityisyydensuoja mahdollisimman hyvin huomioiden. Tässä tietosuojaselosteessa on käyty läpi sivustomme toimintaperiaate ja käyttäjistämme kerättävät tiedot. Olethan meihin yhteydessä, jos haluat tarkempaa tietoa keräämistämme tiedoista.

Rekisterin ylläpitäjän tiedot

Jeskaset LKV Oy
Y-tunnus: 3136457-9
Kotipaikka: Virrat

Rekisterin ylläpidosta ja verkkopalvelun kehittämisestä vastaa Jussi Jeskanen

Puhelin: 044 3080 000
Sähköposti: [email protected]

Mitä tietoja kerätään ja miksi?

Myymetsää.fi-sivusto on luotu metsänomistajia, -ostajia ja -myyjiä varten. Tavoitteena on se, että verkkopalvelun käyttö olisi nopeaa ja toimivaa. Sivustolla on käytössä Google Analytics-kävijäseuranta. Seurannan avulla saamme tietoa esimerkiksi siitä millaisilla päätelaitteilla sivustoa käytetään ja mikä sisällöistä on kiinnostavaa. Google Analyticsista saadulla tiedolla kehitämme verkkopalveluamme entistä paremmaksi.

Jaksottaisesti käytämme sivuston toiminnan seuraamiseen myös Crazy Egg-palvelua. Crazy Egg kerää tietoa sivuston klikkauksista muodostaen niistä kuumapistekartan. Tämän avulla selvitämme ovatko esimerkiksi painikkeet ymmärrettäviä ja löydetäänkö sisältö, kuten sen olimme ajatelleet. Samoin kuin Google Analytics, myös Crazy Egg on olemassa sivuston kehittämistä varten.

Sivustolla on lomakkeita. Lomakkeiden tarkoitus on tehdä yhteydenotoista ja muusta kontaktoinnista helppoa. Seuraavassa on käyty lomakekohtaisesti läpi niiden toiminta.

Yhteydenottopyyntö

Kun jätät meille yhteydenottopyynnön, välitämme siitä sähköpostiviestin vastaavalle henkilölle. Sähköpostin lähettämisellä tehdään nopeaksi se, että voimme ottaa teihin yhteyttä. Sähköpostin lisäksi yhteydenotto tallennetaan tietokantaan. Tallennettavia tietoja ovat nimi, sähköposti, puhelin, kiinteistötunnus, viesti ja puhelin. Käytämme tietoa tilastointiin ja varmistamme, että tieto saavuttaa oikean henkilön. Emme siis esimerkiksi lähetä teille mainoksia tai muuta mainontaa, ainoastaan otamme teihin yhteyttä – nopeasti.

Takaisin myymetsaa.fi